Kategoriarkiv: Föreningen

Bokningar funkar igen?

Uppdaterad 2022-01-11

Efter senaste uppdateringen av platformen som denna sida använder sig av fungerar ej längre komponenten för bokningar. Har nu lekt hacker och tror jag lyckats fixa felet. Däremot har jag inte kunnat testa alla möjliga funktioner i bokningsystemet. Så när du bokar, skicka gärna ett mail till bokning snabel-a varutrask.se, så kan jag dubbelkolla att bokningen är i sin ordning!

Tack för hjälpen!

Bli medlem!

Våra byar runt Varuträsket blomstrar tack vare de människor som valt att bo här. Varuträsk IF erbjuder ett stort utbud av anläggningar och arrangemang under hela kalenderåret, och föreningen lever på de medlemsavgifter som medlemmarna bidrar med. Föreningen behöver sådeles både ditt ekonomiska, men också ditt aktiva stöd för att kunna hålla hög kvalitet.

Medlem blir du genom att betala in medlemsavgiften till BG 558-7076.Tills vidare är det följande avgifter som gäller:

  • Familj: 400 kr
  • Enskild: 200 kr
  • Stödmedlem: 100 kr

Som stödmedlem får du inte rabatterade priser på hyra av våra anläggningar.

Medlemsavgiften går främst till drift och underhåll av våra anläggningar. Mycket görs ideellt, men maskiner och material kostar.

Gilla oss på facebook

Som ni säkert har märkt, så kommer det inte speciellt många nyheter i detta forum längre. Detta beror inte på att vi dragit ner på aktiviteter, utan snarare på att vi är bättre på idrott och annat skojj än ”data” 🙂 Det har dock visat sig att vi är mycket bättre på att uppdatera vår status på Facebook, så hädanefter kommer de allra flesta nyheter att exklusivt publiceras där.

Så gilla oss på Facebook!

Hemsidan kommer att finnas kvar i fortsättningen för all fin information om våra anläggningar och framförallt bokningssystemet för Varuträskstugan, bastun och partytältet